Autor: prof.  SARA MIKAČIĆ

 

ENERGETSKO SAVJETOVANJE 

Postoje osobe koje se godinama vrte u krugu ne pronalazeći izlaz za niti jedan svoj problem, niti jednu svoju napornu ili problematičnu situaciju u kojoj se u  svojem životu nalaze. Vjernici ili ne, bogati ili siromašni, realizirani kroz život ili ne…svi ljudi zapnu i ne vide kako dalje. Razgovori sa rodbinom I prijateljima obične se svedu na analizu u kojoj je sve već odavno rečeno, posjeti psihijatrima završavaju kurom tableta koje nitko ne želi piti, ljubavnik se udalji,  muž zaljubi, djete odraste i  tako redom…  Sve zapne u nekom trenutku koji se neda pomaknuti I iz kojeg se ne zna izaći.

Poznata priča – zar ne ?                     Untitled 6

U ovakvim slučajevima svatko od nas sklon je naravno zatražiti i onu vrstu pomoći koja nije tako transparentna i koja se iz utabanih predrasuda u našem društvu itekako krije. Upravo radi toga se svakoga dana rađaju novi vidovnjaci  proroci, iscjelitelji i magičari koji operiraju po kafićima, dolaze vam u posjete, liječe vas telefonom i na daljinu, najčešće koristeći maskirnu opremu kojom bi prikrili svoje pravo ime, prezime, adresu i svoje duboko  ne- znanje. Zapitajte se kako ste uopće mogli povjerovati nekome i dati mu sve svoje na dlanu ne znajući niti tko je ta osoba niti gdje živi niti kakve su mu namjere?

Alternativna pomoć, iscjelitelji, proroci I  duhovnjaci postoje od pamtivijeka. Uvijek se je odlazilo njima na prag po savjet, utjehu, razgovor i pomoć i uvijek bi se od njih  vraćalo nekako napunjen energijom i  ozarenog lica jer bi oni nekako znali odnosno  pronašli način za rješenje svačijeg problema. Vjerujući svojim urođenim sposobnostima, učeći vrijedno kroz život od svojih predaka, poštujući vjeru i dobru namjeru pomagali bi, ali svakako  ograničeno, u onome što se nekom pojedincu dogodilo.

Proučavajući duge popise alternativaca koji se pojavljuju na našoj sceni, gledajući kome se treba obratiti u slučaju kada se dešavaju neke promjene s kojima se teško čovjek u svojem životu nosi na površinu je isplivalo ime jedne osobe; Maja Panić – naša sugrađanka i obična žena, iznimno zanimljivog životopisa i fascinantne osobnosti  i dobronamjernosti. Ono što sam mogla utvrditi  je prije svega njezin identitet i njezin život koji je stvaran i koji je otvoren za svakoga. Nema tajni, nema skrivenih riječi, niti skirvenih sastanaka. Tražeći  neku vrstu pomoći, a ne  vjerujući  potpuno u  pojam “tarot savjetovanje” završila sam na tretmanu    koji je naziva ENERGETSKO SAVJETOVANJE.

 

Energetsko savjetovanje je vrlo  inovativan način na  području cijele alternative  kojim se služi Maja Panić u svojem radu sa klijentima i koji već nekoliko godina ima svoj spektar izuzetne  efikasnosti kojom se postiže  poboljšanje pojedinca na raznim životnim područjima ; od oboljenja psiho-fizičkih  do svakodnevnih problema. Energetsko savjetovanje uključuje u svojem tretmanu tarot karte kao  dragocjen alat i  pomoć u radu ako ništa drugo zato da bi se momentalno provjerile mogućnosti i rješenja koja se nude, a osobno ih nismo u stanju prepoznati.

Energetsko savjetovanje  je izvrsna  metoda energetske pomoći i scjeljivanja koja diskretno  kombinira tehniku opuštanja  klijenta, disanja, iniciranog  priziva svjesnosti klijenta, uz zanimljivo časkanje uz tarot karte aktivirajući tako  vrlo snažno polje samo-iscjeljujuće energije koju ima svatko u sebi.  U tretmanu energetskog savjetovanja nema  fizičke manipulacije  niti se koriste dodiri,  a energija kojom sama Maja zrači ( I zbog toga jest certificirana energoterapeutkinja) se momentalno  budi i djeluje  upravo tamo gdje je najpotrebnija. Upravo tako se u nekoliko minuta  osvješćuje  prirodna sposobnost svakog pojedinca za samoiscjeljivanje tijela i psihe I problem koji su neriješivi postaju  igračka I samo jedna stepenica  koju treba na svojem putu prijeći.   Naravno, svaka osoba je posebna I individualno  odgovara i reagira na svoj način i vlastitom vibracijom  u tretmanu pa tako i vlastitim tempom  postiže rezultate.

Kao I mnoge vrste alternativnog savjetovanja I pomoći energetsko savjetovanje upravo kao aktivaciju energetskog iscjeljivanja moguće je raditi na daljinu I bez direktnog susreta sa klijentom, a rezulatati su sigurno pozitivno djelovanje I aktivacija samopomoći I samoobrane na  fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj, psihološkoj i duhovnoj razini.

Energetsko savjetovanje kao  kombinacija i metoda  iscjeljivanja uz savjetovanje pokazala se kao pravi pogodatak koji nudi dvije usluge u jednoj i za cijenu od 400 kuna, osjećala sam ono što mi niti jedan telefonski poziv na skupu liniju nije pomogao  niti rasvjetlio.  Naravno bitno je spomenuti kako niti jedna metoda alternativne medicine,  tako niti ova nije u  opozivu sa metodama liječenja komplementarne medicine već ju potpomaže.

 

Moja je topla preporuka,  bez obzira  na količinu stresa s kojom se susrećete, na dijagnoze s kojima se borite, ukoliko imate emocionalnih boli,  strahova i raznih ovisnosti, priuštite sebi jednosatni tretman koji će vas podići I natjerati da sami sebe iscjelite i oporavite.

Možda se uskoro kod Maje Panić  i  sretnemo…..

 

Untitled 7  Untitled 8

Sara Mikačić, prof

Susret će definitivno  u trajanju od jednog sata

Pružiti ugodan razgovor   pokrenuti životnu energiju  kroz disanje I svjesnost klijenta

Ukloniti neke bolove  I tjeskobe

Započeti process iscjeljenja emocija

Jačanja snage  fokusirati će oštrije vaše namjene