Čast nam je obradovati Vas da smo ove godine objavili još jednu web stranicu  na kojoj će biti mnogo lijepih stvari za Vas. Nakon dosta vremena  uspjeli smo sakupiti dovoljno energije, vremena i resursa kako bismo Vam to omogućili.

Boholocco.com je plod dugogodišnjeg rada i nastojanja da sve naše aktivnosti  učinimo dostupnima na jednoj adresi, tako da je Boholocco sada naš  i Vaš novi dom i u njemu  ćete pronaći sve vezano uz alternativna učenja i prirodnu medicinu , ali i neke od  najnovijih  tehnika kao što je  regresija – putovanje kroz prošle živote, ali i tradicionalne i  svima znane tehnike predviđanja budućnosti uz pomoć tarot karata,  pa sve do personaliziranih  talismana i setova za zaštitu. 

Odvojite trenutak Vašeg života i naći ćete sigurno nešto za sebe – talisman, godišnji horoskop , set za zaštitu, ili poklon za nekog Vama bliskog. Za hrabrije među Vama , odvažite se na neobično putovanje u neki od Vaših prošlih života uz pomoć regresije.

 

 

Za Vas smo na jednom mjestu odlučili ponuditi sve ono što ste svih ovih godina od nas tražili. Boholocco je kruna našeg kreativnog stvaranja, pa ovdje za Vas imamo u ponudi mnoštvo lijepih i korisnih sadržaja, a lepeza ponude je zaista šarolika i široka.  Boholocco je nastao iz čiste ljubavi prema Vama , životu i svemu dobrome u što vjerujemo i što nas svakodnevno pokreće u stvaranju.

Boholocco je interaktivna stranica gdje nam je Vaše mišljenje i doživljaj  na prvom mjestu. Sve naše aktivnosti na ovoj stranici bit će Vam na raspolaganju da za sebe pronađete dio koji Vas primamljuje na putu prema ostvarenju života iz snova i bajke. Kod nas ćete naći sve vezano uz prirodnu medicinu, alternativno učenje , tehnike rada na sebi, škole , tečajeve, astrološke i tarot igre, pa sve do rukotvorina i talismana prilagođenih baš za Vas.

Odškrinite vrata magičnom mjestu, a mi ćemo Vam pomoći da na tom čarobnom putovanju ne zalutate, već da se rasteretite, naučite ponešto, zabavite i osvježite svoj um, duh i tijelo. Jedan trenutak života dovoljan je da promijenite sve što ste mislili da znate. 

Odvojite trenutak Vašeg života i naći ćete sigurno nešto za sebe među mnoštvom ponude – od talismana, godišnjeg horoskopa, regresije ili rekonekcije, i svega što Vam nudimo. 

Horoskop

https://boholocco.com/proizvod/izrada-godisnjeg-horoskopa/
 Pečat Sudbine

 

Rekonekcija

rekonekcija

Energetsko Iscijeljenje

 

Tarot

tarot

Pogled u budućunost

 

Regresija

regresija