Renata 064 644 440

RENATA –  064 644 440

Je naša suradnica i što je najvažnije biće iznimne topline, srdačnosti i razumijevanja za tuđe nesreće i boli.

Završila je za aromatererapueta u zagrebačkoj Aroma akademiji, kod gđe Doljak naučila je rad s viskom, upoznala čišćenje čakri, stručnjak je u vođenim meditacijama i pozitivnim afirmacijama.

Tarot je njezin hobi, ljubav i saveznik, a svoje je znanje crpila u školi koja jedina traje na našim prostorima. Poznajući Mea Vita tarot doista dobro usuđujemo se dati preporuku da je slobodno pitate što kažu karte kada ste u pitanju.

Zatrebate li reiki tretman – Renata se usavršila kod Zoprana Nađa, a zanima li Vas postanak magije i stvarnost nekih negativnih energija slobodno pitajte.. jer Renata je prvostupnik male škole dobre magije.

 

 


 

Jelena 064 644 440

JELENA – 064 644 440

Jelenino znanje o ezoteriji skupljano je 15-godišnjim radom i shvatila je da je sve moguće riješiti i ostvariti svoje snove. Obdarena je sposobnostima koje nema mnogo ljudi, posjeduje veliku intuiciju i uvid u psihu.

Naša je učenica tarota, uspješno radi sa Mea vita kartama i daje izvrsne uvide, odgovore i smjernice za Vaš život. Psihološkim razgovorom može Vas uvesti u čarobni svijet Zakona privlačenja i naučiti Vas da uzmete svoj život u svoje ruke.

 

 

Ako želite može Vas naučiti tehnikama disanja, čišćenju i usklađivanju čakri ili podizanju kundalini energije da se zaštitite od negativne energije, iscijelite mentalne i emotivne obrasce i probudite svoje potencijale.

Izradom natalne karte u jyotishu (vedskoj astrologiji) pomaže Vam da steknete bolji uvid u prošle i buduće događaje, pronađete rješenje za sadašnju situaciju i daje savjet koji put izabrati.

Na daljinu radi reiki tretman (Usui, kristalni, kundalini) te Vas vodi kroz magičnu yoga nidru.

Obratite joj se s povjerenjem!