knjige

Prikazuje se 13 rezultata

 • Zvonki cedar ruski X – Anasta

  100.00 kn

  Priča o Anasti razotkriva stvarnu sliku današnjega svijeta, čovječanstva, duboko zahvaćenog virusom „antirazuma“. Vladimir Megre nudi rješenje izlaska iz krize – stvaranjem imanja na „rodnoj zemlji“, koje će nas zaštititi od negativnosti izvana. Poruka je knjige dublja: načinom življenja prema programu što ga je predstavila Anastazija, pridružit ćemo se udruženim glasovima iz cijeloga svijeta, i očuvati naš svijet od katastrofe planetarnih razmjera.

 • Zvonki cedar ruski VIII/II – Obredi ljubavi

  100.00 kn

  Deveta knjiga u serijalu “Zvonki Cedar ruski”.

 • Zvonki cedar ruski VIII/I – Nova civilizacija

  100.00 kn

  Anastazija je još spavala. Svitalo je, i nad beskrajnom se sibirskom tajgom zasvijetlilo nebo. Ovaj sam se put prvi probudio, ali nisam ustao, nego sam nastavio mirno ležati na svojoj vreći za spavanje, uživajući u Anastazijinu prelijepome licu što je odavalo mir, i u njezinu skladnome tijelu, koje kao da se mijenjalo u blagome odsjaju jutarnjega svjetla.

 • Zvonki cedar ruski VII – Životna energija

  100.00 kn

  Što je sudbina i kako je odrediti? Mnogi misle da sudbinu netko određuje odozgo. To je Onaj koji svakome čovjeku jednostavno daje najjaču energiju u Svemiru, koja može stvarati kako sudbinu onoga koji vlada, tako i nove galaktike u Svemiru. Ta se energija zove “misao čovjeka”.

 • Zvonki cedar ruski VI – Knjiga naslijeđa

  100.00 kn

  “Neće proći puno vremena i Knjigu naslijeđa stvarat će, svojom će je rukom pisati i puniti njezine stranice milijuni očeva i majki diljem cijele Zemlje. Bit će vrlo mnogo Knjiga naslijeđa. U svakoj će biti istina koju će roditelji od srca iznijeti, prenijeti svojoj djeci. U tim knjigama neće biti mjesta lukavstvu. Te će knjige srušiti povijesnu laž.”

 • Zvonki cedar ruski V – Tko smo mi?

  100.00 kn

  Ponestaje nam daha pri samoj pomisli: “Nije li u Rusiji na pragu novoga tisućljeća poput snažne luči zabljesnula velika nacionalna ideja, s kojom će započeti prelijepo doba preporoda u ruskoj državi?

 • Zvonki cedar ruski IV – Stvaranje

  100.00 kn

  Poštovani čitatelji, želio bih reći da sam sve što je napisano u knjigama čuo od Anastazije, vidio i sam doživio. Svi događaji koje sam opisao stvarni su događaji iz moga života. Opisujući ih, naročito u prvim knjigama, dao sam točne adrese i postojeća prezimena ljudi, što sam kasnije požalio, jer su ove ljude sve češće počeli uznemiravati radoznalci.

 • Zvonki cedar ruski III – Prostranstvo ljubavi

  100.00 kn

  Vladimir Megre (rođen 1950.) nekadašnji je ruski poduzetnik koji na proputovanju po sibirskim rijekama 1994. godine ponajprije upoznaje Anastazijinog djeda i pradjeda da bi nakon godinu dana upoznao Anastaziju, junakinju priče 0 cedru, čuvaru pamćenja kulture i naslijeđa predaka.
  U trećoj knjizi se nastavlja priča o Anastazijinim izuzetnim sposobnostima, kojima nam ova junakinja razotkriva istinu prvobitnih izvora.

 • Zvonki cedar ruski II

  100.00 kn

  Veliki duhovni učitelji, koje čovječanstvo prepoznaje po njihovim religioznim učenjima, filozofskim i znanstvenim istraživanjima, ne postižu brzinu djelovanja Anastazije na ljudski potencijal. Njihova su se učenja jasno očitovala u stvarnom životu nakon stoljeća i tisućljeća od njihova pojavljivanja.

 • Zvonki cedar ruski I – Anastazija

  100.00 kn

  U proljeće 1994. godine iznajmio sam tri riječna broda, kojima sam se uputio na četveromjesečnu ekspediciju po sibirskoj rijeci Ob, od Novosibirska do Saleharda i natrag. Cilj ekspedicije bilo je uspostavljanje ekonomskih odnosa s predjelima Dalekoga Sjevera.

 • Knjiga koja nosi sreću

  Knjiga koja nosi sreću (osobni talisman)

  149.00 kn

  BESTSELLER na području popularne psihologije 2010. godine!!!

  Jedinstvena knjiga na ovom i inozemnom području za sve generacije, Knjiga koja se čita, uči, ispunjava i čuva. Ova je Knjiga osobno blago svakog pojedinca koji je ima jer sve ono što je dato čovjeku na raspolaganje kroz ljubav, zdravlje i materijalno obogaćuje i pojednostavljeno nam se pruža na dar. Najjednostavniji, najoriginalniji poklon za Vašu dragu osobu, Knjiga koja je pronašla mjesto u svakom drugom uravnoteženom odnosu u Hrvatskoj i puno šire.

 • 11-zapovijedi

  Knjiga “11 ženskih zapovijedi” Maje Panić

  29.00 kn

  Knjiga ''11 ženskih zapovijedi'' novo je djelo popularne psihologije, razotkriva svu žensku bol i razočaranje muškarcem – bićem osuđenim na propast, a koji to ne želi priznati i promijeniti. Ispred vas je kratak i jasan pregled palete muškarčevih mana unatoč kojima svaka žena ima pravo na ljubav i poštovanje.

 • 21gram

  Knjiga “21 gram” Maje Panić

  99.00 kn

  Ako ste spremni prijeći preko nekih stvari ili zaboraviti dio prošlosti, onaj razarajući dio poslušajte savjete iz novog priručnika koji je stvoren za mene i za Vas, „21 GRAM“.