knjige

Prikazuje se 11 rezultata

 • Zvonki cedar ruski X – Anasta

  100.00 kn

  Priča o Anasti razotkriva stvarnu sliku današnjega svijeta, čovječanstva, duboko zahvaćenog virusom „antirazuma“. Vladimir Megre nudi rješenje izlaska iz krize – stvaranjem imanja na „rodnoj zemlji“, koje će nas zaštititi od negativnosti izvana. Poruka je knjige dublja: načinom življenja prema programu što ga je predstavila Anastazija, pridružit ćemo se udruženim glasovima iz cijeloga svijeta, i očuvati naš svijet od katastrofe planetarnih razmjera.

 • Zvonki cedar ruski VIII/II – Obredi ljubavi

  100.00 kn

  Deveta knjiga u serijalu “Zvonki Cedar ruski”.

 • Zvonki cedar ruski VIII/I – Nova civilizacija

  100.00 kn

  Anastazija je još spavala. Svitalo je, i nad beskrajnom se sibirskom tajgom zasvijetlilo nebo. Ovaj sam se put prvi probudio, ali nisam ustao, nego sam nastavio mirno ležati na svojoj vreći za spavanje, uživajući u Anastazijinu prelijepome licu što je odavalo mir, i u njezinu skladnome tijelu, koje kao da se mijenjalo u blagome odsjaju jutarnjega svjetla.

 • Zvonki cedar ruski VII – Životna energija

  100.00 kn

  Što je sudbina i kako je odrediti? Mnogi misle da sudbinu netko određuje odozgo. To je Onaj koji svakome čovjeku jednostavno daje najjaču energiju u Svemiru, koja može stvarati kako sudbinu onoga koji vlada, tako i nove galaktike u Svemiru. Ta se energija zove “misao čovjeka”.

 • Zvonki cedar ruski VI – Knjiga naslijeđa

  100.00 kn

  “Neće proći puno vremena i Knjigu naslijeđa stvarat će, svojom će je rukom pisati i puniti njezine stranice milijuni očeva i majki diljem cijele Zemlje. Bit će vrlo mnogo Knjiga naslijeđa. U svakoj će biti istina koju će roditelji od srca iznijeti, prenijeti svojoj djeci. U tim knjigama neće biti mjesta lukavstvu. Te će knjige srušiti povijesnu laž.”

 • Zvonki cedar ruski V – Tko smo mi?

  100.00 kn

  Ponestaje nam daha pri samoj pomisli: “Nije li u Rusiji na pragu novoga tisućljeća poput snažne luči zabljesnula velika nacionalna ideja, s kojom će započeti prelijepo doba preporoda u ruskoj državi?

 • Zvonki cedar ruski IV – Stvaranje

  100.00 kn

  Poštovani čitatelji, želio bih reći da sam sve što je napisano u knjigama čuo od Anastazije, vidio i sam doživio. Svi događaji koje sam opisao stvarni su događaji iz moga života. Opisujući ih, naročito u prvim knjigama, dao sam točne adrese i postojeća prezimena ljudi, što sam kasnije požalio, jer su ove ljude sve češće počeli uznemiravati radoznalci.

 • Zvonki cedar ruski III – Prostranstvo ljubavi

  100.00 kn

  Vladimir Megre (rođen 1950.) nekadašnji je ruski poduzetnik koji na proputovanju po sibirskim rijekama 1994. godine ponajprije upoznaje Anastazijinog djeda i pradjeda da bi nakon godinu dana upoznao Anastaziju, junakinju priče 0 cedru, čuvaru pamćenja kulture i naslijeđa predaka.
  U trećoj knjizi se nastavlja priča o Anastazijinim izuzetnim sposobnostima, kojima nam ova junakinja razotkriva istinu prvobitnih izvora.

 • Zvonki cedar ruski II

  100.00 kn

  Veliki duhovni učitelji, koje čovječanstvo prepoznaje po njihovim religioznim učenjima, filozofskim i znanstvenim istraživanjima, ne postižu brzinu djelovanja Anastazije na ljudski potencijal. Njihova su se učenja jasno očitovala u stvarnom životu nakon stoljeća i tisućljeća od njihova pojavljivanja.

 • Zvonki cedar ruski I – Anastazija

  100.00 kn

  U proljeće 1994. godine iznajmio sam tri riječna broda, kojima sam se uputio na četveromjesečnu ekspediciju po sibirskoj rijeci Ob, od Novosibirska do Saleharda i natrag. Cilj ekspedicije bilo je uspostavljanje ekonomskih odnosa s predjelima Dalekoga Sjevera.

 • Knjiga koja nosi sreću

  Knjiga koja nosi sreću (osobni talisman)

  149.00 kn

  BESTSELLER na području popularne psihologije 2010. godine!!!

  Jedinstvena knjiga na ovom i inozemnom području za sve generacije, Knjiga koja se čita, uči, ispunjava i čuva. Ova je Knjiga osobno blago svakog pojedinca koji je ima jer sve ono što je dato čovjeku na raspolaganje kroz ljubav, zdravlje i materijalno obogaćuje i pojednostavljeno nam se pruža na dar. Najjednostavniji, najoriginalniji poklon za Vašu dragu osobu, Knjiga koja je pronašla mjesto u svakom drugom uravnoteženom odnosu u Hrvatskoj i puno šire.