proizvodi

Prikazuje se 15 rezultata

 • Talismani trajne kvalitete

  Talismani su mali predmeti poznati  od davnine koje svim osobama koje ih nose  jako puno pomažu, te svima mogu donijeti prekrasne senzacije i pomoć na raznim životnim područjima.

  TALISMANI TRAJNE KVALITETE koji su u našoj ponudi zahvaljući tajnim znanjima i daru stručne osobe koja ih izrađuje i energizira prije korištenja za svaku osobu individualno,  pomagalo su bez kojeg se  ne može i ne treba živjeti.

  Nekoliko različitih modela: Oblik srca, Privjesak – privjesak za ključeve, Narukvica

   kliknite na oblik koji želite i saznajte više

 • Cedrovo ulje

  Nazovite za cijenu

  Cedrovo  ulje  proizvodi se  u drvenoj preši,   zastarjelom metodom, prema gotovo tajnoj recepturi jer ova  današnja  imaju dosta   primjese u sebi zbog prihvatljivosti  cijene  i  široke potrošnje.  Na  otprilike   30 grama   ulja  dodaje   se  razređivač  pa  tako u novonastalim bočicama ima  ulja  puno više.

 • Talisman Cedar

  160.00 kn

  TALISMAN CEDAR
  Moćno oružje protiv zla, bolesti i problema!

 • Ulje čempresa

  140.00 kn

  U aromaterapiji  se ulje  čempresa primjenjuje   kod smetnji cirkulacije  krvi i limfe, te  kod utrnuća  ekstremiteta, grčeva  u mišićima, kod  problema  sa  menopuzom i bolnim  menstraucijama. Smanjuje  živčanu napetost  i probleme  s  nesanicom.

 • Ulje Bosiljka

  130.00 kn

  Bosiljak je  izvedenica  grčke riječi  koja znači  kralj, kraljevski. Hindusi su ga posvetili   božanstvima, te  se  tako  od  rane povijesti svrstava  u  15  božanskih biljaka.

 • Ulje ružmarina

  100.00 kn

  Ulje ružmarina  čiji topli miris  bistri um,  stimulira  i stabilizira  naš mozak i  živce   ujedno je i dobar  ekspektorans  sa izraženim terapeutskim  djelovanjem na  tegobe  uha, grla, nosa.

  Jednako je djelotvorna  dermalna aplikacija kao i aplikacija  inhalacijom.

 • Ljekovito ulje lavande

  100.00 kn

  Zbog izuzetnog  širokog  spektra  djelovanja ulja lavande  za  osobu koja ima problema, neprocjenjiva  su. Ulje lavande   potpuno zaslužuje  počasno prvo mjesto  u kojem se  kada je u pitanju aromaterapija, nalazi.

 • Ulje Nevena

  100.00 kn

  Aktivni terapeutski sastojci nevenova ulja ekstrahiraju se maceracijom. Sadrži iscjeljujuća i hidratantna svojstvs poznata u pučkoj medicini.
  Ulje ima protuupalno, antispazmodičko i koleretično djelovanje.

 • Ulje mrkve

  100.00 kn

  Ulje mrkve dobiva se maceracijom usitnjenog korijena mrkve. Narančaste je boje i bogato beta karotenom A,B, C, D, i E vitaminima, te sadrži koncentraciju esencijalnih masnih kiselina.

 • Sredstvo protiv hrkanja Mayorana

  99.00 kn

  Djeluje odmah
  Učinkovita dugoročno
  Vrlo ugodnog mirisa
  Osvježava prostor
  Teglica sadrži dovoljno ml za 21 noć
  Smanjuje ili potpuno uklanja problem hrkanja

 • kristali

  Kristali

  35.00 kn

  Pogledajte o značenju kristala, i ponudi na linku o proizvodu.

 • tarot-karte

  Karte za tarot

  200.00 kn

  Set karata za tarot.

  @Meavita

 • Svijeća za ostvarenje želje

  Svijeća za ostvarenje želje

  80.00 kn

  Magija uz pomoć svijeća dobro je poznat vid pomoći koji se dobiva malim kratkim ritualom koji daje snažan rezultat onome koji to radi. Svijeća mora biti izrađena od strane onog tko je sposoban unijeti pozitivne energetske vibracije u nju da bi Vaša želja bila što prije ostvariva.

  Napomena: Jedna svijeća koristi se za ispunjenje jedne želje, a osoba može raditi nekoliko obreda i na nekoliko želja istovremeno.

 • Sachet prah za iscjeljenje

  150.00 kn

  Vrećica praha dugogodišnja je terapija koja dolazi iz afričkih čarobnih tradicija i kasnijih europskih utjecaja. Prah se sastoji od praha i mrvica prvenstveno mineralnih dodataka i biljnih mješavina kao što su sol, papar, sumpor u prahu, grublja prašina i Goofer prašina.

  Ovo je najčešći prah koji se koristi u lišavanju osobe od tzv. baksuza izrađen je od istih formula koje su vrijedile u davninama. Taj se prašak koristi u raznim namjenama u svim situacijama koje traže brzu sreću, uspjeh, sigurnost.

 • Mala vrečica sreće

  350.00 kn

  Što donosi sreću? Prema drevnoj kineskoj filozofiji sreća je dostupna svima pogotovo ako se uza sebe nosi srebrna ili crvena (istu energiju nosi )vrećica sreće ispunjena sa pet snažnih magneta koji popunjavaju emocionalne i pozitivne rupe u svakoj osobi na njezinom putu privlačenja sreće.