Mala vrečica sreće

350.00 kn

Što donosi sreću? Prema drevnoj kineskoj filozofiji sreća je dostupna svima pogotovo ako se uza sebe nosi srebrna ili crvena (istu energiju nosi )vrećica sreće ispunjena sa pet snažnih magneta koji popunjavaju emocionalne i pozitivne rupe u svakoj osobi na njezinom putu privlačenja sreće.

Kategorija:

Opis

mala-vrecica-srece

mala-vrecica-srece

Mala vrečica sreće

Što donosi sreću?

Prema drevnoj kineskoj filozofiji sreća je dostupna svima pogotovo ako se uza sebe nosi srebrna ili crvena (istu energiju nosi) vrečica sreće ispunjena sa pet snažnih magneta koji popunjavaju emocionalne i pozitivne rupe u svakoj osobi na njezinom putu privlačenja sreće.

 

I još nešto – malu vrečicu sreće dobro je pokloniti osobi do koje vam je stalo jer samo dajući primate I udvostručujete svoja životna zadovoljstva.

Vrečica je srebrne ili crvene boje od oregano materijala i služi kao prvi predmet koji zbog svoje boje privlači sreću. Sadržaj vrečice zanimljiv je nadasve jer sadržava predmete koji su tradicionalno magneti sreće; kovanica za privlačenje odnosno očuvanje bogatstva, majmun koji privlači prosperitet na svim životnim poljima, tikvica za sreću koju ne mogu pomutiti nikave negativne energije niti tzv uroci, te simbol dvostrukog para koji se odnosi na emotivni i partenerski život.

Svaka mala vrečica sreće sadrži i osobnu poruku za korisnika.

Napomena: Do sada su mnogi korisnici male vrečice za sreću vrlo brzo ustanovili da im se događaju lijepe stvari koje su im redovito nedostajale u životu.

Dodatne informacije

Težina 200 g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mala vrečica sreće”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.